Privacy Policy

Personoplysninger

Når designclassique.dk besøges vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger vil designclassique.dk aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder.
Design Classique har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde,  at vi registrerer din adfærd på Design Classique's sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på designclassique.dk.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer Deres afgivne oplysninger i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Logstatistik

Vi anvender logstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Design Classique er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på designclassique.dk.

Cookies

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer.
Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter biler og ikke motorcykler og derned får du flest visninger og tilbud på fx. biler, når du er på en bil- og motorcykelportal.
Ved nethandel forenkler cookies ofte salgsprocessen, så du ikke skal indtaste dine oplysninger adskillige gange.

Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data.

Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.

Læs mere om cookies i:

      Internet Explorer
      Google Chrome
      Firefox
      Safari