Om Design Classique

Design Classique er forretning & værksted for nye og brugte arkitekttegnede møbler. Vi sælger nye og brugte møbler, lamper & interiør i god kvalitet. Vi handler primært med dansk producerede varer, og tager gerne Deres møbler i bytte eller kommission.

Vi tilbyder branchens absolut bedste håndværkere indenfor bl.a. polstring, håndflet, snedkerarbejder, lakering m.fl. Vores udstilling viser primært danske designmøbler, men vi kan restaurere alle slags møbler, som fortjener det!

Fra 1. November 2013 har vi samlet showroom, lager, værksted og administration i vores nyerhvervede domicil ejendom ved Jels Sø. Udstillingen og udvalget er nu mangedobblet i forhold til tidligere. Her viser vi restaurerede møbler, lamper & gaveartikler.  det nye store materialerum, viser vi læder- og stofprøver, og eksempler på lakering, laminering osv. Desuden har vi et større lager af endnu ikke restaurerede design møbler.

Vores Møbelbus tilbyder hjemmebesøg med henbllik på restaurerings opgaver, og fungerer samtidig som transportvogn, hvorfor afhentninger og leveringer i hele landet ikke er noget problem. Afhentning til renovering og senere levering er oftest gratis - se minimumsbeløb. Møbelbussen kører i hele Danmark. Herudover har firmaet transport aftaler og kan levere møbler over hele verden.

Design Classique er resultatet af fusionen mellem Design Classique & Stolen. Stolen er en af Danmarks ældste virksomheder indenfor brugte arkitekttegnede møbler, og kan dateres tilbage til 1992. Design Classique startede som web baseret virksomhed i 2004 og overtog i 2008 "Stolen".

Vi tager skarpt afstand fra enhver form for kopivarer og forhandler naturligvis kun original produkter. Ethvert forsøg på at sælge os kopi- eller hælervarer vil blive politi anmeldt.

Velkommen hos Design Classique

CVR: 2784 6351  -  Nykredit Bank  -  Indehaver: Tonny W. Wollesen