Møbelbussen kører i hele Danmark og Tyskland og den har stof- og læderprøver med. Derfor er det en god idé at du bestiller et uforpligtende besøg af Møbelbussen når dine designmøbler skal skal renoveres, ompolstres og ombetrækkes.

Ring efter Møbelbussen, når dine møbler skal renoveres

Möbelbus hele Tyskland,
DKK 0
Møbelbus Schleswig Holstein
DKK 0
Møbelbussen Fyns Amt 24 april
DKK 0
Møbelbussen Ringkøbing, Århus og Viborg 18. April
DKK 0
Møbelbussen Sdr Jyllands Amt, Hver uge
DKK 0
Møbelbussen Sjælland 24. april
DKK 0
Møbelbussen, Hele landet
DKK 0
Møbelbussen, Nordjylland Amt
DKK 0
Møbelbussen: Storestrøms Amt og øer
DKK 0
Møbelbussen: Vejle og Ribe amt
DKK 0

Hvad er Møbelbussen: Møbelbussen er Design Classique´s mobile tjeneste som besøger dig når dine møbler skal renoveres eller / ompolstes og ombetrækkes. Møbelbussen har stofprøver og læderprøver med, og du kan således se farver og kvaliteter hjemme i dine vante omgivelser. Det professionelle personle på Møbelbussen vejleder dig om matarialer og farver.

Hvordan foregår et besøg af Møbelbussen: Du kan bestille et besøg via hjemmesiden, eller kontakte os på telefon eller email. Vi aftaler et besøg hos dig, og ved besøget viser vi dig forskellige møbelstoffer eller møbellæder. Du får ved besøget et tilbud på opgaven, og vi tager straks dine møbler med tilbage til vores værksted.
Møblerne bliver herefter restaureret eller/og ompolstret på et dansk værksted af faglært personale. Efter endt renovering bliver møblerne leveret tilbage til dig. En sådan proces varer typisk imellem 3 og 8 uger - alt efter hvilken opgave der er tale om.

Hvorfor bruge Møbelbussen: Måske bor du i en afstand hvor det vil være for langt for dig at komme til vores forretning og værksted, eller måske ønsker du at se farver og materialer hjemme hos dig selv i dine vandte omgivelser. Vi har arbejdet med renovering og møbelpolstring i snart 30 år, og derfor kender vi langt de fleste opgaver. Snedkerarbejde på møbler samt møbelpolstring og ombetrækning kan være et krævende arbejde, men vi sætter altid bedste mand på opgaven. På den måde er vi også formidleren imellem kunden og håndværkeren.

Hvad koster et besøg af Møbelbussen: Et besøg af Møbelbussen er som udgangspunkt gratis og uforpligtende. Såfremt at du øsnker flere besøg inden du beslutter dig, aftaler vi prisen individuelt. Du er altid velkommen til at indhente en prisindikation på restaureringsopgaven på forhånd, så du har en idé om hvad det kommer til at koste. Du kan f.eks. ringe til os på telefon: +45-74575960 eller sende par fotos af opgaven til mail@designclassique.dk

Hvad koster det at renovere og polstre møbler: Prisen afhænger af arbejdstid og materialer. Arbejdet udføres i Danmark af faglært personale, og vi anbefaler altid materialer af god kvalitet. Derfor vil prisen stå i forhold til det du får, og den service som vi yder.

Kan det betale sig at renovere og ompolstre møbler: Ja, ud fra et bæredygtigt synspunkt er det altid lønsomt at renovere frem for at købe nyt. Det er ofte 10 gange mere miljøbelastende at købe nyt, men mange parametre spiller ind. Hos Design Classique mener vi, at vi alle er nødt til at tænke mere bæredygtigt. Derfor omfatter vores udvalg af møbelstof og møbellæder, også materialer som tager hensyn til miljøet. Desuden kan dine brugte møbler have en håndværksmæssig- eller effektionsværdi som betyder at ikke kun økonomien er afgørende for dig.

Hvor bor Design Classique: Forretningen ligger i naturskønne omgivelser ved Jels Sø. En mindre by, men meget centralt placeret i det sønderjyske og tæt ved den Tyske grænse. I øvrigt midt imellem møbelmuseerne, Trapholt i Kolding og Wegner museet i Tønder.