Handelsbetingelser

Opret en konto:

Opnå fordele og opret dig som bruger på vores hjemmeside - her tilmelder du dig også vores nyhedsbrev. Du behøver kun at oprette en konto én gang, og efterfølgende bliver dine besøg på hjemmesiden meget nemmere. Når du har oprettet dig som kunde, kan du f.eks. straks se om du har opsparet bonus-point, og du kan se eventuelle fragtpriser. Du kan også straks se hvad fragten er for den enkelte vare til din adresse. Det koster ikke noget at oprette en konto, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.  

Handelsbetingelser:

Priserne på hjemmesiden er angivet i danske kroner incl. moms. Brugte varer sælges som hovedregel efter særlige regler for brugtmoms. Såfremt du ønsker en momsspecifikation, bedes du kontakte os, og få oplyst om det er muligt for den konkrete vare.

Betaling:

Varerne kan betales via: Dankort, Visa, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, eller American Express. Betalingen kan også foretages til: Nykredit Bank. Reg. Nr. 8117 – konto: 4336253.

Sikkerhed:

Dine oplysninger behandles fortroligt, og vi garanterer at oplysningerne ikke videregives til trediepart.

Køber og sælger modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Fragtomkostninger:

Fragtprisen beregnes ud fra varens vægt og det ønskede leveringsted. Derfor er det nemmest for dig at oprette en brugerprofil én gang for alle, og du vil efterfølgende for altid straks kunne se fragtpriserne, unset hvilken vare du søger efter. Når du opretter en brugerprofil, vil du samtidigt kunne tilmeldedig vores nyhedsmail, og vil ca. 1 gang om måneden få et spændende nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i programmet. Typiske priser for fragt: Gaveartikler typisk imellem 58,- og 169,- kr. Møbler: 0-875,- kr.

Levering og forsendelse:

Boligtilbehør og gaveartikler sendes med Post Danmark. Forsendelsen vil ske umiddelbart efter at betalingen er registreret på vores konto. Normalt indenfor 3 dage.

Møbler: Leveringen vil ske snarest, dog afhængig af afstanden imellem DC og kunden. Levering til f.eks. Sjælland og Nordjylland sker typisk hver 2. eller 3. uge. Altså op til ca. 21 dage efter at ordren er afgivet. Transportprisen gælder som udgangspunkt til kundens adresse. Såfremt der er vanskelige adgangsforhold, vanskelige tilkørselsforhold, manglende elevator eller andre gener som umuliggør en hurtig aflevering, gælder leveringen kun til gadedør. Oplyst os gerne om eventuelle specielle forhold, så vi er forberedte.

Fortrydelsesret:

Ved køb via internettet har privat kunder 14 dages returret. Kunden har samtlige omkostninger ved en eventuel returnering, og accepteres kun såfremt varen returneres i samme stand, som da varen blev leveret. Såfremt varen returneres via Design Classique, vil vi beregne os de faktiske udgifter for transporten. Der er ingen returret for specielt fremstillede, eller specielt renoverede møbler. Der er ingen returret for erhvervs kunder, eller for kunder som har besigtiget varen før købet.

Reklamationsret:

Der er 2 års reklamationsret på alle varer i henhold til købeloven. Ved reklamation skal der fremvises kvittering. 

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@designclassique.dk
 
Byttegaranti:
 
§1                  Bytteretten på 5 år er en mulighed for at lade købte varer indgå i en ny handel indenfor en periode på 5 år efter fakturadatoen. Garantien er ikke en udvidelse af de almindelige handelsvilkår for fortrydelsesret eller reklamationsretten. Din vare er kun omfattet af garantien såfremt det tydeligt fremgår af fakturaens forside. Bytteretten kan benyttes til køb af nye såvel som brugte varer hos Design Classique . Efterfølgende kaldt DC. Din vare med bytteret kan benyttes til indkøb i vores forretning, vores hjemmeside, eller varer som bestilles efter aftale med DC. Bytteretten kan også benyttes til et tilgodebevis til senere indkøb hos os. Bytteretten kan ikke benyttes til kontant udbetaling.
 
§2.                 Bytteretten er personlig og kan ikke overdrages til anden eller tredje person eller virksomhed, og retten kan ikke gå i arv. Det er en betingelse at købers navn, adresse og andre relevante oplysninger fremgår af fakturaens forside. Betingelserne for bytteretten udleveres til kunden sammen med fakturaen. 
 
§3                  Garantien gives af Design Classique. Ved Søen 1, Jels. 6630 Rødding. CVR. 27846351.
 
§4                  Bytteretten er betinget af, at varen som ønskes byttet befinder sig i væsentlig
samme stand som ved købet, og at evt. slidtagen i den mellem liggende periode holder sig inden for det almindelige og forventelige. I tilfælde af unaturlig slidtage eller f.eks. brud, kan DC afvise at tage varen i bytte.  
Det er en betingelse at varen er godt vedligeholdt og renligholdt efter DCs anbefalinger. Det er et krav at der på effekten ikke er foretaget ændringer i konstruktion, indfarvning, ombygning, eller andre ændringer. Effekter som er forringet som følger af, gennemslid, afslag, krakeleringer, falmet, brænd- og sodskader, alvorlig tobaksrøg, skader efter kat eller andre husdyr, vil blive afvist i en byttehandel. I de tilfælde hvor DC afviser en byttehandel efter BytteGarantien, kan parterne indgå en individuel aftale.
 
§5                  Bytteretten gælder faktura beløbet før eventuelle ekstraydelser. Der er således ikke bytteret for f.eks. leverings og transportomkostninger. Der er afskrivning i bytte-perioden.
Afskrivningen foretages lineært med 20 % det første år , og 15 % pr. efterfølgende påbegyndt år.
Eksempel: Ved et fakturabeløb på 10.000,- kr. afskrives værdien det første år med 2.000,- kr. og de efterfølgende 1.500,- kr. p.a. Beregnet pr. påbegyndt år fra fakturadatoen ophørende 5 år herefter.
 
Design Classique den 02.04.2011
 
 

Ejendomsforbehold:

Varerne er ejet af Design Classique indtil betalingen er modtaget endeligt. Ved manglende, eller delvis manglende betaling forbeholder Design Classique sig retten til at disponere over, og eventuelt afhente allerede udleverede varer.

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer, eller ekspeditionsfejl.

Design Classique er blandt andet indehaver af: www.stolen.dk, www.møbelbussen.dk, www.wegner-møbler.dk, www.børgemogensen-møbler.dk, www.designclassic.dk, www.designclassique.de  CVR: 27846351